Va rog sa imi spuneti in cat timp de la data inregistrarii in baza de date de la somaj trebuie sa-mi depun dosarul. M-am inregistrat in data de 08.04.2010, dar s-a ivit o problema la inchiderea carnetului de munca.
Va multumesc !
CIM va fi incheiat cu data de 01.01.2010, pt ca firma sew afla in lichidare, fapt pe care eu nu l-am stiut. Totusi, beneficiez de indemnizatie de somaj? Cei de la somaj m-au introdus in baza lor de date, urmand a-mi depune dosarul.
1. Daca nu ati depus dosarul in 30 de zile de la incetarea contractului individual de munca (CIM) veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii dosarului.
2. Daca depuneti dosarul mai tarziu de 12 luni de la incetarea CIM nu veti mai primi indemnizatie de somaj.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Indemnizatie de somaj
fital
Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca mai beneficiez de indemnizatie de somaj, in conditiile in care carnetul de munca mi s-a inchis cu data de 01.04.2010, in ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj
maarkyM
buna seara,
am avut contract de munca perioda nedet cu per de proba 3 luni(feb-apr 2009),forma de angajare premeditata deorece SC unde am lucrat avea punc ... (vezi toată discuția)