Cred ca nu am inteles bine cum este cu inregistrarea contractului de munca la REVISAL inainte de ITM.pentru ca dupa ce am intocmit un nou contract de munca,fara avizul ITM l-am trimis online la REVISAL inainte de data de incepere a cm. ..dar intre timp salariatul s-a razgandit si acum nu stiu cum sa-l anulez.ce trebuie sa scriu in REVISAL....cum completez,cum anulez? Va rog sa ma scoateti din impas,multumesc!
aceasta este problema ridicata si de mine la ITM, am gasit cu ei o solutie de mijloc, in Revisal selectati, salariatul nu s-a mai prezentat la servici, iar ca temei, alte temeiuri de incetare, conform specificatiilor din revisal.
Am si eu o problema: am angajat cu data de 07 iulie 2011 o persoana care se afla in somaj de azi dimineata si pana acum s-a razgandit si nu mai vrea sa renunte la somaj. Eu am apucat si am data revisalul ca sa nu intarzii. Ce pot sa fac contractul l-am facut pe perioada nedeterminata? Pot sa anulez in revisal cumva?
Problema revisal
Vioreld
buna ziua. mi s-a spus de la ITM ca un salariat apare la ei cu 2 contracte. m-am uitat in Revisal si apare astfel: salariatul este inregistrat o singura data, ... (vezi toată discuția)