avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract munca - revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract munca - revisal

Cred ca nu am inteles bine cum este cu inregistrarea contractului de munca la REVISAL inainte de ITM.pentru ca dupa ce am intocmit un nou contract de munca,fara avizul ITM l-am trimis online la REVISAL inainte de data de incepere a cm. ..dar intre timp salariatul s-a razgandit si acum nu stiu cum sa-l anulez.ce trebuie sa scriu in REVISAL....cum completez,cum anulez? Va rog sa ma scoateti din impas,multumesc!
Cel mai recent răspuns: CMARGARIT , utilizator 15:30, 6 Iulie 2011
aceasta este problema ridicata si de mine la ITM, am gasit cu ei o solutie de mijloc, in Revisal selectati, salariatul nu s-a mai prezentat la servici, iar ca temei, alte temeiuri de incetare, conform specificatiilor din revisal.
va multumesc,ce situatie ....acolo unde nu-i cap vai de actele noastre!
Buna ziua,

Am si eu o problema: am angajat cu data de 07 iulie 2011 o persoana care se afla in somaj de azi dimineata si pana acum s-a razgandit si nu mai vrea sa renunte la somaj. Eu am apucat si am data revisalul ca sa nu intarzii. Ce pot sa fac contractul l-am facut pe perioada nedeterminata? Pot sa anulez in revisal cumva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Problema revisal Vioreld Vioreld buna ziua. mi s-a spus de la ITM ca un salariat apare la ei cu 2 contracte. m-am uitat in Revisal si apare astfel: salariatul este inregistrat o singura data, ... (vezi toată discuția)
Help! modificare data cim loredana.m loredana.m Buna ziua, am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea ... (vezi toată discuția)