avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate PF si CMI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate PF si CMI

Stie cineva unde gasesc ce impozit pe profit/ venit se achita la PF si CMI?
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 22:13, 3 Mai 2010
pfa impozit pe profit 16%. cmi? ce reprezinta?
Intrebarea nu-mi este foarte clara...
Daca va referiti la Persoana Fizica Autorizata si cautati cadrul legal:
Legea 571/2003 cu modificarile ulterioare; de la Art. 46

Daca aveti codul fiscal si vreti sa stiti ce obligatii fiscale aveti, va rog sa-mi trimiteti codul fiscal si-l voi verifica eu.
CMI- cabinet medical individual
Nu am inca CF, vreau sa deschid un PF pentru inchiriere aparatura medicala. Inca nu-mi este foarte clar cum ar fi mai rentabil din punct de vedere taxe si impozite.
Indiferent de profit impozitul este de 16%?
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
Ileana Fianu, utilizator
da este 16%..=D>
Multumesc pentru raspuns. Pentru CMI este acelasi procent?
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
Ileana Fianu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim ? caniculesei caniculesei Inca odata va rog sa ma lamuriti! Am un cabinet medical si as vrea sa colaborez (cam 2 ore pe zi) cu inca 2 persoane (medici), din care o persoana este ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical cumparat pe cmi vasilemb vasilemb Buna ziua, Un medic stomatalog a cumparat de la Primarie cabinetul medical pe CMI. Primaria nu a dorit sa-l vanda decat CMI-ului, intrucat contracul de ... (vezi toată discuția)