avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... formular cerere adeverinta venituri somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

formular cerere adeverinta venituri somaj

Buna ziua

De unde as putea descarca un formular de cerere de eliberarea adeverintei de catre Finantele Publice cum ca persoana fizica nu realizeaza alte venituri si nu are alt loc de munca, etc...pentru formarea dosarului de somaj.
Un link va rog.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 74 chic , utilizator 15:56, 3 Mai 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pot beneficia de alocatie pentru sustinerea familiei? lilu68 lilu68 Acum 5 ani am cumparat un autoturism prin rata bancara pentru care platesc in fiecare luna o suma la banca,acum am ramas fara loc de munca si am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent studii superioare pe subventie jax jax Buna ziua,as dori sa stiu ce acte imi trebuie ca sa ma inscriu in evidenta la somaj si cat dureaza pana sunt efectiv in evidenta. De asemenea,ce acte sunt ... (vezi toată discuția)