avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare, suspendare sau radiere ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare, suspendare sau radiere ?

Buna ziua ,
as dori sa ,, scap'' de o firma , care nu mai are activitate din martie 2010.
Din cauza unui leasing extern, (operational )nu s-au mai putut plati ratele , si mi-a fost frica de actionarea in instanta pt.neplata ratelor din urma , ca urmare am hotarat sa -mi infiintez o alta firma , ceea ce am si facut .

de firma veche as vrea sa scap cat mai repede si ...cat mai ieftin , pt.ca am acumulat datorii din 2008/2009 pe care inca le mai platesc . Va rog niste sfaturi pe adresa de email ; doina_m7@yahoo.com .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: doina-marieta , utilizator 10:52, 7 Mai 2010
Buna seara .
Daca ati intrat in incapacitate de plata, solutia optima esta ca sa solicitati din proprie initiativa insolventa firmei.
Asa este, nu exista solutii miraculoase, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungeti, dar daca cereti dumneavoastra falimentul s-ar putea sa scapati de atragerea respunderii.
Multumesc, ieri , deja am primit deschiderea insolventei de catre un creditor .

Ce va fi , ...nu stiu , ma gandesc ca in 2009 s-a facut o vanzare de mijolc fix ....cam....,intelegeti .Probabil se va anula tranzactia si nu stiu ce va mai fi .Daca aveti ceva sfaturi ....primesc tot ce se poate .

Multumiri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme leasing.... ContSters64341 ContSters64341 Cum pot scapa de o masina in leasing,fara sa mai platesc nimic dupa ce o predau? Nu am nicio restanta, si ideea este urmatoarea. Am intrat in incapacitate de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing Kis_Cristina Kis_Cristina acum 5 ani a fost achiziotinata o autoutilitara noua in regim leasing. in cateva luni de zile firma noastra a obtinut venituri semnificative de pe urma ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru redresare financiara SEFORA SEFORA va rog sa imi spuneti ce solutii pot avea pentru redresarea financiara a societatii , tinand cont de faptul ca am datorii catre finante si un credit la banca ... (vezi toată discuția)