avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme leasing....
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme leasing....

Cum pot scapa de o masina in leasing,fara sa mai platesc nimic dupa ce o predau?
Nu am nicio restanta, si ideea este urmatoarea. Am intrat in incapacitate de plata nu imi mai pot permite o rata, nu am vrut sa-mi las datorii in urma si am sunat la firma cautand solutii,exemplu reesalonare ratelor dar mi-au spus ca trebuie sa fac dovada venitului.
Mentionez caci la incheierea contractului nu am dus alt act in afara de buletin, dar surpriza la dosarul firmei de leasing apare o adeverinta de venit si eu nu am avut macar carte de munca sau un contract vreodata,cerand sa-mi spuna cine a eliberato au refuzat si au mentionat caci, firma lor nu au acordat niciodata finantare dor cu buletinul.
Repet nu as dori sa raman restant in conditiile in care mi-au spus ca daca le predau masina o sa ma puna sa platesc parcul auto si o diferenta la revanzare masini.

Pot preda masina cu toate ratele achitate la zi si daca apoi imi cer bani sa astept sa ma dea in judecata legandu-ma de adeverinta de venit
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:23, 5 August 2009
Incercati o preluare directa a contractului catre o persoana interesata, care sa va plateasca ratele deja achitate.
Ideea este ca cel mai bine ar fi sa gasiti o persoana interesata de masina dvs care sa preia leasingul !B-)
In acest fel scapati de toate problemele ulterioare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing a001122 a001122 buna ziua am un contract de leasing cu firma RCI Leasing Romania IFN SA pt achizitie un autoturism inca din anul 2007. azi dimineata am sunat la dinsii si ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Leasing auto ollyolyy ollyolyy buna ziua,doresc sa va aduc si eu in discutie o problema putin delicata pentru mine si anume:in mai 2006 am achizitionat in leasing de la Unicredit Leasing un ... (vezi toată discuția)