Cum pot scapa de o masina in leasing,fara sa mai platesc nimic dupa ce o predau?
Nu am nicio restanta, si ideea este urmatoarea. Am intrat in incapacitate de plata nu imi mai pot permite o rata, nu am vrut sa-mi las datorii in urma si am sunat la firma cautand solutii,exemplu reesalonare ratelor dar mi-au spus ca trebuie sa fac dovada venitului.
Mentionez caci la incheierea contractului nu am dus alt act in afara de buletin, dar surpriza la dosarul firmei de leasing apare o adeverinta de venit si eu nu am avut macar carte de munca sau un contract vreodata,cerand sa-mi spuna cine a eliberato au refuzat si au mentionat caci, firma lor nu au acordat niciodata finantare dor cu buletinul.
Repet nu as dori sa raman restant in conditiile in care mi-au spus ca daca le predau masina o sa ma puna sa platesc parcul auto si o diferenta la revanzare masini.
Pot preda masina cu toate ratele achitate la zi si daca apoi imi cer bani sa astept sa ma dea in judecata legandu-ma de adeverinta de venit
Ideea este ca cel mai bine ar fi sa gasiti o persoana interesata de masina dvs care sa preia leasingul !B-)
In acest fel scapati de toate problemele ulterioare!
Leasing auto
ollyolyy
buna ziua,doresc sa va aduc si eu in discutie o problema putin delicata pentru mine si anume:in mai 2006 am achizitionat in leasing de la Unicredit Leasing un ... (vezi toată discuția)