avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu firma de leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu firma de leasing

acum 5 ani a fost achiziotinata o autoutilitara noua in regim leasing. in cateva luni de zile firma noastra a obtinut venituri semnificative de pe urma contractelor cu o anumita firma pentru care prestam servicii de transport marfa. peste un miliard lei vechi. firma pentru care prestam serviciile nu a putut face plata la timp ceea ce a dus la o solutie disperata din partea noastra, noi nemaiputand platii ratele pentru leasing, si anume am dat masina unui prieten sa lucreze cu ea urmand ca acesta sa plateasca in continuare ratele. nu am facut nici un fel de acte legale cu el, firma de leasing neacordandu-i preluarea. a fost mai mult o intelegere intre noi, urmand ca noi sa preluam masina dupa ce vom fi primit banii de la firma pentru care lucrasem si sa mergem mai departe cu leasingul. acum vine partea proasta. domnul respectiv nu a respectat intelegerea noastra, el neplatind nimic timp de vre-un an de zile si apoi a predat masina la leasing fara sa ne instiinteze macar, nici dansul dar nici cei de la firma de leasing. acestia din urma la randul lor au vandut masina fara sa ne instiinteze. iar acum noi ne-am trezit ca suntem dati in judecata pentru neplata datoriilor care s-au acumulat la un miliard trei sute lei vechi. suntem disperati si nu stim cum ar trebui sa procedam in continuare. suntem constienti ca avem nevoie de un avocat dar nu stim nici macar la ce sa ne asteptam. daca cineva poate sa ma ajute macar cu un sfat sau o solutie. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:01, 16 Octombrie 2013
Solutia ar fi sa luati urgent legatura cu un avocat care sa vada actele si sa poata da o solutie viabila. Experienta descrisa de Dvs. arata faptul ca ati facut greseli grave inca de pe vremea "cand va mergea bine".
Ca solutie posibila: declararea insolventei societatii Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume de la firma leasing Simona F Simona F Buna ziua Firma unde lucrez a avut o duba Mercedes in leasing , insa din cauza neplatii ratelor , masina a fost recuperata de Tiriac .Pe site-ul lor am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sami recuperez banii pe factura? cameliuzza cameliuzza Buna ziua, Lucrez la o firma de prestari servicii. Aceasta firma a cumparat in leasing o autoutilitara second hand. Aceasta autoutilitara a fost achizitionata ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa florentina spiridon florentina spiridon am un srl cu activitate efectiva de 2 ani cu obiect de activitate transportul.cum nimic nu mai merge, am acumulat datorii la firma de leasing,iar acestia vor ... (vezi toată discuția)