avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire cu titlu executoriu a B.O.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire cu titlu executoriu a B.O.

La ce instanta trebuie sa ma adresez pentru investirea cu titlu executoriu a unui bilet la ordin emis pe firma (persoana juridica)?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 13:24, 3 Mai 2010
La judecatorie sau tribunal!
BO neonorat la plata din lipsa de lichiditati in cont se investeste cu titlu executoriu de Judecatoria din raza teritoriala a debitorului, apoi luati legatura cu un executor, care va obtine incuviintarea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bo micha20 micha20 Buna seara, va rog frumos spuneti-mi daca este normal, legal, ca o executare silita sa se faca in 2 zile de la primirea documentelor? Deci, sa va spun ce ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin VILISOR VILISOR am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Este dator executorul judecãtoresc sã verifice titlul executor prezentat spre executare? rapoimpex rapoimpex Caz: Un contract bancar pe o societate comercială, negarantat de proprietari cu bilete la ordine. Biletele sunt deținute de bancă pe un alt contract ... (vezi toată discuția)