Intre 2005 - 2006 am primit prin transfer bancar o suma mai importanta de bani .
Bun ...am pus casa in vanzare pe un site
Problema 2 :
A deschis un cont , pe care m-a trecut imputernicit , si la un moment dat , cand a plecat din localitate , mi-a mai dat numarul unui alt cont , si mi-a scris clar , negru pe alb sa iau o anumita suma de bani . Peste cateva zile eu am mers si am retras o suma , dupa care , a aparut amenintarea cu casa si mi-a zis ca asta-i talharie . ( problema cu retrasul banilor din contul comun )
De aprox. 10 zile nu imi mai raspunde nici la tel. , nici la emailuri , si este plecat cu masina mea , care este pe numele meu , undeva in tara , dar nu stiu unde anume , eu spunandu-i sa vina si sa imi inapoeze masina .....Dar in afara de nesfarsitele amenintari , nu primesc nimic altceva ....
in ceea ce priveste problema 1, daca vindeti casa si ii restituiti suma de bani, sunteti...acoperita:), nu va poate face nimic.
problema 2: ati retras banii din contul comun, unde erati imputernicita sau din contul lui? in postare va contraziceti.