avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu abuz de incredere sau inselaciune - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu abuz de incredere sau inselaciune - Completare

Completare : acum cateva minute , tocmai am gasit cateva dintre declaratiile date catre banca , in momentul in care am incasat banii ....si ......ORDONATORUL transferului este in toate societatea de brokeraj , si nu cetateanul respectiv ....
Cel mai recent răspuns: vaniapopovici , utilizator 20:54, 13 Martie 2007
foarte bine.
parerea mea: la felul cum ai prezentat speta nu exista infractiunea de inselaciune si nici abuz de incredere.
din contra: pt. cetateanu' de-a facut cadoul nu-i bine de loc !!!
Multumesc mult pentru tot :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu abuz de incredere sau inselaciune !!!! vaniapopovici vaniapopovici Buna dimineata ! Ma confrunt cu o problema si as dori un sfat avizat . Am cunoscut in anul 2004 un cetatean strain . Din 2004 si pana in februarie , ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere. se recupereaza prejudiciul? pop sorin pop sorin Buna, Am cumparat un autoturism de la o firma, care la predarea acestuia a emis factura, chitanta urmand ca in prima zi lucratoare sa se faca radierea din ... (vezi toată discuția)
O speta stranie! e sau nu infractiune??? aira aira Unul dintre colegii mei a venit cu urmatoarea speta: B vrea sa cumpere un inel. Se duce la piata la taraba lui A. B se intelege cu A sa cumpere un inel dar ... (vezi toată discuția)