avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... a doua oara ınºelat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

a doua oara ınºelat

asociatul meu m-a ınşelat ın urma acestui lucru eu am dat firma ın judecata şi am dizolvat societatea acum urmeaza, adica cam peste doua luni lichidarea ,dar fostul meu asociat şi-a deschis o alta societate cu punctul de lucrul şi cu bunurile fostei societati şi ışi vede de treaba eu sunt ınafara tarii şi nu pot face nimic ce ımı recomandati fratilor ca simt ca ınebunesc, nu sunt legi ın romania ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:18, 3 Mai 2010
In Romania exista atat legi cat si avocati. Daca sustinerile dvs sunt probate ar fi trebuit sa cereti un sechestru asigurator pentru bunurile societatii in asa fel incat sa nu poata fi distruse sau instrainate pana la sfarsitul judecatii. Cred ca ar trebui sa va adresati unui avocat de incredere in Romania.
Constituirea unui sechestru asigurator sigur dar luati legatura cu lichidatorul intrucat el trebuie sa se ocupe de societatea dizolvata de patrimoniul acesteia si de impartirea acestuia.
Raspunde de acest patrimoniu.
Puteti si chiar ar fi necesar sa apelati la un avocat care sa va asiste in acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare legea 359 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o firma (cu asociat unic) care a cumparat un auto si un apartrament pe numele ei a fost dizolvata cf ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara lichidare sneferu1st sneferu1st Buna ziua. Am inteles ca se poate dizolva o societate fara lichidare prin hotararea asociatului unic.si de altfel marfa de pe stoc va reveni asociatului ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ancaalina ancaalina Buna seara, am o societate la care nu am mai depus nimic de 2 ani deoarece am plecata din tara,societatea are un teren si o cladire proprietate,acum am intrat ... (vezi toată discuția)