avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma?

Buna tuturor, este o intrebare mai veche de-a mea care a ramas fara raspuns...
Cati ani trebuie tinute actele unui SRL In principal ma intereseaza facturile de intrare, facturile de iesire, chitantele, bonurile de casa, si tot ce inseamna volum. Sau unde ar trebui sa ma prezint sa intreb despre aceasta problema.
Din 91 pana in prezent s-a adunat foarte multa hartie, si in mod sigur o parte din ea ar putea fi aruncata.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mik3r , utilizator 15:13, 27 Aprilie 2023
Stimate Domnule Vasile, am in Cartea de Munca certificarile si inchiderea Cartii de Munca la DGMPS. Multumesc, Mihai Radulescu
Puteti merge la ITM sa solicitati o copie de pe contractul individual de munca .
Multumesc mult! Mihai Radulescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic de gestiune dumitru florentina dumitru florentina Buna ziua! As dori sa-mi raspundeti si mie daca raportul zilnic de gestiune se intocmeste in dublu exemplar si cat se pastreaza.Se pastreaza impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza juridica cass4 cass4 se poate face expertiza juridica pt acte contabile ce depasesc 5 ani?ma refer aici la facturi fiscale (vezi toată discuția)
Casare facturi mml mml pot casa facturi fiscale si avize de insotire a marfii?ce fac cu ele dupa casare, se pot toca?va rog sa.mi spuneti cadrul legal.Multumesc! (vezi toată discuția)