avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Experienta similara

Daca in fisa de date, la un obiectiv legat de amenajarea unui trarg saptamanal, se solicitata "5 contracte care au avut ca obiect prestarea unor servicii similare" este obligatorie prezentarea contractelor cu acelasi obiectiv? tinand cont ca cvp-ul este - 71322000-1 Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice (Rev.2). Pot prezenta contracte de amenajare cladire,imprejmuire, parcare, gradinite...?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ank2112 , utilizator 14:27, 3 Mai 2010
Da.
Daca acele contracte au acelasi cvp, se considera experienta similara.
Daca autoritatea contractanta va solicita experienta strict pentru targuri, faceti contestatie.
Similar nu inseamna neaparat identic.
=D> multumesc
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)
Experienta similara alexandru_grigoras alexandru_grigoras Buna ziua, Am urmatoarea situatie... Se da executarea unei lucrari compusa din: lucrari hidrotehnice, lucrari de constructii civile si lucrari de drumuri. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - casa de marcat fangri fangri Buna seara! Sotia mea are o intreprindere individuala care are ca scop crearea de ii populare. Intrebarea mea este: ,,Are nevoie de casa de marcat daca isi ... (vezi toată discuția)