avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fara rezolvare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fara rezolvare?

Prietenul meu a divortat acum 4 ani dar partajul inca nu s-a incheiat.De ce?
Pentru ca apartamentul dobandit in perioada casatoriei l-au vandut si au facut o casa pe terenul fosteI soacre cu care nu au facut nici un act.Intre timp divorteaza si el ramane pe drumuri.Acum are de primit jumatate din bunurile dobandite si jumatate din casa(partea lui evaluata la 150000 lei).El spune ca trebuie sa se vanda casa ca sa-si primeasca banii.Insa casa nu se vinde ca terenul este al fostei soacre care binenteles ca nu-l instraineaza.A primit si un executor(de fapt e al doilea) care insa de 3 ani nu face nimic decat spune ca el a pus casa in vanzare dar nu se vinde.
Fosta da din umeri si spune ca nu are bani dar in schimb l-a dat afara din casa.
Chiar nu exista nici o rezolvare pentru asemenea cazuri?#-o
Cat poate tine aceasta situatie fara ca fosta sa nu aiba nici o apasare?
Cel mai recent răspuns: lauramino , utilizator 14:53, 3 Mai 2010
Poate ca el s solicite casa si sa se oblige a plati sulta de 150000lei fostei sotii.
si cu terenul cum ramane daca soacra nu-l da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit bancar si drept de creanta diana_sal diana_sal Situatie: sotul, in casatoria anterioara a facut un credit bancar pe 30 de ani impreuna cu fosta sotie si jumatate l-a cheltuit cu aceasta pe diverse, iar ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt recăsătorită și soțul are 2 copii majori ... Druga mihaela Druga mihaela Buna seara, sunt recăsătorită și soțul are 2 copii majori și un ap dobandit cu fosta. Au hotărât să lase ap unuia dintre copii dar actele sunt inca pe ... (vezi toată discuția)