mda, nu prea inteleg de ce va complicati. sa gaseasca copilul client si fostii soti vand impreuna casa cumparatorului si mama daca vrea sa ii dea partea ei copilului , e treaba ei. Daca vrea si sotul dvs sa faca asta, iar e treaba lui.
daca vreti sa cumparati dvs, ce cumparati, e doar cota fostei, ca sotul dvs e coprooprietar, nu isi mai cumpara o data cota.
dvs, cumparand cota nevestei, o cumparati in coproepietate cu sotul, ca sunteti casatoriti sub regimul comunitatii legale.
Druga mihaela a scris:
Am înțeles. Banii ai dăm copilului că e casa lui ...bine în acte sunt tot soțul și fosta . Practic casa o vinde copilul dar semnează soția că cedează partea ei dar nu vrea banii, ea cedează partea ei făcând toată treaba că știe că noi ai dăm banii copilului . Copilul a vb cu mama lui(fosta) și e de acord. Ea a plecat pur și simplu de 6 ani și nu vrea nimic , doar sa ramana casa copilului ..așa s au înțeles soțul cu fosta. Nu au avut bani sa i faca acte pe numele copilului și copilul acum vrea sa ".vândă". Deci eu cu soțul ai dăm banii și fosta semnează dupa cum a ți zis tot soțului da? Și după soțul vrea să mă treacă și pe mine pe casa jumate cum procedam.?? Sau ce drept am eu la casa aceea o data ce se finalizează tot