avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general somaj tehnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

somaj tehnic

Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie daca pentru suspendarea contractului de munca (1 luna) pt somaj tehnic se depune revisal??/ Si daca da...care e versiunea ...eu am 2.0.6 si nu am vazut acolo nici o optiune la ..."modificare" ..si alege motivul
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 15:46, 3 Mai 2010
Nu se depune pentru suspendare CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)