avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare in concediu cu un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare in concediu cu un copil minor

sunt despartit legal de sotia cu care am avut un copil ce mi-a fost incredintat prin hotarire judecatoreasca. In aceasta vara intentionez sa plec in concediu impreuna cu copilul si fosta sotie(mama copilului) in Grecia. Ce documente imi trebuie la vama pentru copilul minor (are carte de identitate)
Cel mai recent răspuns: george0908 , utilizator 09:13, 4 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Alaturi de documentele de calatorie va trebuie hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care vi s-a incredintat copilul minor.
vio_rogojan a scris:

Daca minorul este insotit de ambii parinti la iesirea din tara , nu trebuie decat documentul de identitate a minorului si ale dvs .
In cazul in care ar merge insotit doar de dvs , e nevoie sa aveti asupra dvs si hotararea judecatoreasca definitiva prin care va este incredintat minorul .
Ptr orice eventuale incoveniente , luati cu dvs si hotararea judecatoreasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dupa divort pot sa plec din tara cu copilul minor fara acordul celuilalt parinte? mariuca11 mariuca11 Sunt divortata si am in custodie un copil minor de 6 ani cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.In hotarare nu scrie programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un minor euro3 euro3 Buna ziua Actuala mea sotie are un copil dintr-o casatorie anterioara si vrem sa iesim din tara cu minorul,tinind cont ca are o hotarire judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara bIuuu bIuuu Buna ziua Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati: Am o fata de 16 ani care vrea sa mearga la vara in Spania la rude,eu fiind despartita mi-a fos ... (vezi toată discuția)