avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte necesare pentru putea beneficia de drepturile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte necesare pentru putea beneficia de drepturile banesti( in tara respectiva unde s-a nascut) pentru un copil nascut in starinatate

v-as ruga mult daca m-ati putea lamuri. care sunt actele necesare pentru a putea face demersurile in vederea primirii drepturilor banesti pentru un copil(roman) nascut in strainatate, de ex, Franta, daca exista certificat constatator de la un spital francez?astept raspuns urgent. multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:52, 14 Martie 2007
Parintele de la care vreti banii ce cetatenie are si unde are domiciliul?
E cam subtire intrebarea dvs. La ce fel de drepturi va referiti? Ajutoarele date de la statul roman ? pensia de la tatal copilului? Eventuale indemnizatii date de statul Francez? - in ultima situatie cel mai bine ar fi sa rugati o cunostinta sa se intereseza ACOLO pt dvs. Noi nu prea le stim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor dubla cetatenie mfior mfior Minorul are dubla cetatenie si pasaport individual eliberat in Franta.Are nevoie de pasaport eliberat si in Romania? Va veni in Romania cu pasaport francez ... (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Cetatenie franceza Antonia .i Antonia .i Buna ziua , ma puteți ajuta cu un răspuns ? Am ub băiețel de 12 ani născut in Franța , ambii părinți romani. Copilul nu are cetățenie romană , ... (vezi toată discuția)