avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis

Buna, ma numesc Dana si am o foarte mare problema in sensul ca: sotului meu i-a fost anulat permisul de conducere in data de 15.06.2009, deoarece a fost prins conducand masina aflat sub influienta bauturilor alcoolice. Am fost la politie si am cerut detalii in ceea ce priveste procedura de obtinere a unui nou permis de conducere. acolo mi s-a spus ca poate da examen in data de 28 .06.2010, dar la ghiseu unul din politisti mi-a spus ca trebuie sa faca scoala pentru fiecare categorie in parte (mentionez ca avea toate categoriile) si sa dea examen pt. fiecare in parte, celalalt mi-a spus ca trebuie sa faca doar un curs de legislatie rutiera la o scoala de soferi autorizata si da un examen pt. recuperarea tuturor categoriilor avute anterior. La fel am patit si atunci cand m-am dus si la unele scoli de soferi , adica unele mi-au zis ca trebuie sa o ia de la capat cu fiecare categorie in parte si alta ca nu trebuie decat sa faca un curs de legislatie si conduita preventiva. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca nu mai stiu pe cine sa cred si ce sa fac. Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: dana nistor , utilizator 18:01, 3 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat macinic macinic \\\"Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătoreşti de condamnare pentru una dintre ... (vezi toată discuția)
Cum imi redobandesc permisul anulat ? guvy guvy Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati. In data de 12 mai 2007 am fast implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea corporala ... (vezi toată discuția)
Permis auto anulat_ adryanb27 adryanb27 in cazul unei condamnari de 1 an cu suspendare, pentru conducerea unui auto neinmatriculat, intervine si anularea permisului auto. se face scoala de soferi ... (vezi toată discuția)