avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate

Exista un apartament de 4 camere iar pe actul de propietate al acestuia sunt 4 persoane. Doua dintre acestea refuza sa-si plateasca intretinerea , curentul etc.
Cum pot fi acestea constranse pentru a-si achita obligatiile?
Este vorba de o familie ? sau persoane fara nici o legatura... Depinde de situatie. datimai multe detalii pentru a primi un raspuns .
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
face-ti iesire din indiviziune si rezolvati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune calista_me calista_me Dupa decesul tatalui meu s-a facut succesiunea astfel 1/2 jumatate mamei, iar din partea tatlui 4/16 mamei, si 3/16 la fiecare frate, fiind 4 frati. Momentan ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral- recuperare datorii intretinere ContSters283000 ContSters283000 Buna. Detin un apartament 2 camere in Bucuresti propietate personala in care locuieste sora mea, pe baza unei intelegeri verbale. Timp de 3 ani ea nu a mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante in cazul decesului relyrely2010 relyrely2010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cu ani in urma sotul meu a facut mai multe credite la diferite banci in nume personal, fara ... (vezi toată discuția)