Pe 29 ianuarie s-a pronuntat sentinta ,pe fond .Astept comunicarea ei care nu mai vine .Am fost la arhiva de cateva ori dar degeaba ,acelasi raspuns ,,asteptati comunicarea ,,Am intrat in a patra luna de asteptare si mi -am pierdut rabdarea ...Am citit pe forum ca dupa 30 zile de la pronuntare pot face o cerere pentru redactare si comunicarea sentintei .....este asa ????? multumesc
... Adevarat , termenul de comunicare este de ..30 zile !.. dar nu este valabil si la cei care ar trebui sa respecte legile .
Ei sunt primii care incalca legile tarii , cred ca ati observat !
pot trece si mai mult de 3 luni pana sa o primiti acasa.
dar de ce nu va interesati la arhiva si daca nu la grefiera, sa va zica daca este redactata si daca este sa v-o inmaneze dvs personal.
Am observat desigur ...dar ..ce sa mai zic...procesul acesta se judeca de 7 ani ...iar acum cand in sfarsit s-a pronuntat .nu mi se trimite comunicarea ..am castigat dar mai sunt si apelul si recursul ...si daca mai dureaza inca atat ....iar eu sunt disperat sa radiez litigiul din cartea funciara sa vand si sa scap de vecin.
Pronuntare
ContSters132194
Buna ziua,
As dori sa aflu cat dureaza o pronuntare la Tribunalul Bucuresti.
Am avut doar o singura infatisare, sectia 8-litigii de munca- si s-a si hotarat ... (vezi toată discuția)