avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt in proces de divort.s-a judecat si apelul si a ramas ca la procesul de fond,adica desfacerea casatoriei si incredintarea mie tatal, a copilului.ce termen are ea pentru recurs?pot sa fac cerere de evacuare a paratei inainte de ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii?apartamentul in care locuim este ipotecat si eu sunt singurul platitor de rate inca 28 de ani ea nu are venituri sau servici
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:26, 4 Mai 2010
numai dupa partaj poti sa o evacuezi.
docamdata casa este bun comun si in funtie de cat s-a platit are si ea un drept.
Exista si posibilitatea evacuarii sotului turbulent , pe calea ordonantei ,daca demonstrati urgenta....sansele nu vi le poate estima decat un avocat consultand dosarul dvs. ..oricum, dat fiind ca ati obtinut copilul ( ceea ce este deosebit de greu, nu vad de ce nu ati avea castig de cauza si aici:D)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire recurs la recurs Diana1 Diana1 Fostul meu sot cu care sunt intr-un proces de partaj a solicitat prin Ordonanta Presedintiala integrarea intr-un spatiu care apartine unei firme administrata ... (vezi toată discuția)
Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)