avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea privin relocarea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea privin relocarea

Buna ziua,

Am auzit un zvon privind o suma de bani care se poate primi daca se schimba domiciliul. Nu stiu daca ma incadrez, dar nici nu as vrea sa pierd ocazia, daca o am.
Lucrez de aproximativ 2 ani intr-o localitate care se afla la mai mult de 100 km de domiciliul din buletin. In cazul in care imi voi schimba domiciliul in localitatea unde lucrez, se aplica aceea lege privind relocarea sau ea se preteaza doar persoanelor care sunt sau vin din somaj?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: madalinag , utilizator 12:16, 4 Mai 2010
doar persoanelor care sunt sau vin din somaj
Multumesc mult pt raspunsul promt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare peste 50 km labuta labuta Daca nu sunt somer si nu am loc de munca beneficiez de beneficiile legii privind suma pentru cazare daca ma angajez la o distanta de 100 km? Multumesc. (vezi toată discuția)
Prima de relocare kokoleta kokoleta Buna ziua, as vrea sa aflu va rog daca ma incadrez la legea 76/2002 privind prema de incadrare/relocare. Domiciliul din buletin e in jud Buzau Pe ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt in șomaj si gasesc de lucru in alta localitate, am vreun beneficiu legal? fllu07 fllu07 Bună ziua. Dacă sunt in șomaj, în localitatea natală, si vreau sa ma mut in altă localitate tot din România (de ex. Dintr-un municipiu- în București) ... (vezi toată discuția)