avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... LEGI IMPUSE LEASINGULUI IN ROMANIA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

LEGI IMPUSE LEASINGULUI IN ROMANIA

As dori daca se poate sa imi ofere cineva un site, eventual un document care contine toate legile impuse activitatii de leasing la noi in tara. M-ar interesa si noile legi europene cu privire la leasing, dat fiind ca sunt fortati sa le respecte. Va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: stormcg , utilizator 01:32, 15 Martie 2007
as mai avea o intrebare.. o societate de leasing.. poate face credit bancar pentru a cumpara utilajul ce urmeaza sa-l dea unui utilizator? adica.. din ce am citit eu in lege capitalul social trebuie sa fie 500 mil lei.. de ce ar mai face credite..
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare societate mixta gabytz gabytz Salutare! As dori sa aflu si eu care este suma minima necesara pentru deschiderea unei societati mixte?
Va multumesc anticipat.. (vezi toată discuția)
Infiintare societate de leasing anonim anonim Stie cineva care sunt conditiile pt infiintarea unei societati de leasing? Ce acte sunt necesare sau unde ma pot interesa in legatura cu asta? Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Inchidere/lichidare pfa si mutare pe srl Nata88 Nata88 Buna ziua, Am un Cabinet medical individual -PFA si doresc sa-l mut pe societate SRL, cod caen 8621 unde sunt administrator si detin 60% din capitalul ... (vezi toată discuția)