Acum mai mult de o luna de zile m-a pocnit un asigurat Euroins. M-am deplasat la sediul lor din Pipera impreuna cu asiguratul, am completat dosarul de daune si tot tacamul. Dupa o lunga asteptare dosarul a fost aprobat.
Am ales sa primesc banii pentru reparatii in regie proprie (acceptand sa primesc banii fara TVA! pentru piese, doar ca sa fiu sigur ca imi repar masina cum trebuie deoarece service-ul recomandat de ei e in ultimul hal-am auzit ca fura alte piese originale din masini etc).
Am semnat pentru suma respectiva si mi s-a spus ca voi primi banii in contul mentionat de mine in maximum 10 zile.
Au trecut 15 zile si nici banii nu i-am primit, nici vreun telefon, e-mail sau altceva. La telefoane nu raspund cand ii sun sau raspund si inchid. M-am dus in Pipera din nou si au facut niste fete perplexe spunand ca dosarul e "la financiar" si sa ma duc la etajul doi unde e financiarul. M-am dus la financiar si acolo mi s-a spus ca nu pot vorbi cu nimeni ca "toti sunt in sedinta" si mi s-a imnanat o forma tipizata de cerere pe care mi s-a spus sa o completez pentru a mi se comunica cand voi primi banii.
Am completat cererea pe care scrie clar "Euroins e responsabil de a raspunde la aceasta cerere in maximum 5 zile lucratoare".
Au trecut 9 zile lucratoare si nu am primit nici un raspuns desi am specificat clar telefonul si e-mailul. Nu am primit nici banii.
Am sunat la Euroins si mi-a raspuns o cucoana care a zis ca se intereseaza "la fete" si ma suna.
Nu m-a sunat nimeni, banii nu i-am primit etc...
Am facut plangere la CSA si mi s-a dat nr de intrare si mi s-a spus ca voi primi un raspuns in 30 de zile.
Sunt cu masina nereparata, fara bani si fara optiuni #-o. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ati reclamat deja la CSA. Nu va ramane decat sa asteptati termenul avizat. Apoi puteti intreprinde un nou demers, de data aceasta in instanta, cu ajutoril unui avocat si pe baza tuturor documentelor pe care le-ati mentionat.
buna! in aceeasi situatie sunt si eu de 3 luni. imi poti spune te rog cum s-a rezolvat pana la urma? daca s-a rezolvat?
a mai fost cineva intr-o situatie similara?
merci mult!
Plata despagubirii trebuie facuta in termen de 10 zile de la depunerea la dosarul de dauna a ultimului document. Pentru depasirea acestui termen sunteti indreptatit sa solicitati penalitati in valoare de 0,1% din valoarea despagubirii pentru fiecare zi de intarziere.