avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere Contract RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere Contract RDS

Buna ziua. Am nevoie de consultanta, in vederea rezilierii unui contract de internet de la RDS. Pana in data de 28.02.2010, in avut ca si provider de internet, printr-un contract semnat pe 2 ani aprilie 2009, firma Airbites. Aceasta firma a fost preluata de cei de RDS. RDS-ul ma obliga acum sa mentin acest contract in vigoare, pana la data expirarii acestuia adica aprilie 2011, desi nu am semnat cu ei absolut nimic, ba mai mult imi emit si facturi. Ce pot sa fac, cum as putea sa ii combat?

Multumesc anticipat
Vlad
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:34, 4 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri operatori
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite accesul la mesajul initial,
corectarea si completarea acestuia
2-Daca nu ati ati semnat contract cu unitatea care a preluat contractele initiale,puttei solicita rezilierea ,cu justificarea lipsei acordului dvs pe noul contract
In caz de refuz puteti sesiza OPC
Eu zic sa cititi cu atentie contractul ce l-ati semnat cu firma 1 (Air...), cautand ce drepturi aveti in cazul in care provider-ul se reorganizeaza, cedeaza/cesioneaza contractul, este preluat de o alta entitate.
Poate aveti surpiza sa descoperiti ca ati fost de acord cu o viitoare cesiune a contractului... ;)
Si, daca tot cititi contractul, uitati-va si ce posibilitati de reziliere a contractului aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs & rds wunnfer wunnfer Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am ... (vezi toată discuția)
Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)