avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutirea la plata taxelor de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutirea la plata taxelor de timbru

as dori sa stiu care sunt persoanele care sunt scutite de taxe de timbru? de fapt ce ma intereseaza e daca personele cu diabet de gr I insulino-dependenti sunt scutit de pplata taxelor de timbru?daca da, unde gasesc dispozitia respectiva? va multumesc. astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 14:48, 17 Martie 2007
Scutirea privind taxele de timbru priveste natura cauzelor, si nu a persoanelor.
Reglementarea o gasiti in legea 146/1997 si a Normelor metodologice.
In cazul in care persoana nu are nici un venit, poate fi scutita de plata taxei de timbru de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sau nu ,sa plateasca taxa de timbru? Alexutzu Alexutzu persoana s-a indreptat pe civil,impotriva unei persoane careia i s-a dat de catre procuror o amenda administrativa si s-a specificat in ordonanta ca persoana ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata--> recurs MIHAELAX MIHAELAX Buna ziua, Am depus recurs pentru diminuarea onorariului avocational pentru suma de 2000 lei, am primit citatie prin care mi se pune in vedere sa ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru . scutire primaria mun bucuresti? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Solicit o parere cu privire existenta/inexistenta platii taxei de timbru, a P.M.B- prin Primarul General intr-o actiune in constatarea dreptului ... (vezi toată discuția)