avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare leasing

am un wv polo din 2008 in leasing si doresc sa renut la el . ce anume trebuie sa fac ????
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 18:16, 4 Mai 2010
ar fi bine sa gasesti o persoana care doreste sa preia leasingul,cu acordul proprietarului (societatea de leasing) si care sa fie eligibila
vedeti in ce conditii puteti rezilia cu societatea de leasing, sau gasiti pe cineva care sa va preia leasingul. pt predare, nu mai recuperati mare lucru din ce ati dat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing a001122 a001122 buna ziua am un contract de leasing cu firma RCI Leasing Romania IFN SA pt achizitie un autoturism inca din anul 2007. azi dimineata am sunat la dinsii si ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa prima inmaticulare !!!!! sun_mec sun_mec Salut, Am o mare problema cu societatea de leasing cu care am incheiate 3 contracte (respesctiv Motoractive). Am ramas evident in urma cu platile aferente ... (vezi toată discuția)
Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)