avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... regulament de ordine interioara al asociatilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

regulament de ordine interioara al asociatilor de proprietari

Sunt nou presedinte al unei asociatii de proprietari.Ma puteti ajuta cu un regulament de ordine interioara al asociatiei pentru ca regulile nu sunt respectate si as dori sa impun un regulament de ordine interioara.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:11, 5 Mai 2010
Pentru asociatiile de proprietari ,statutul este cel care trebuie respectat , impreuna cu hotararile adoptate in cadrul adunarii generale, precum si ale comitetului executiv. faceti sedinta si puneti in discutiem, apoi hotarati prin vot.
Singur nu puteti impune nimic.

Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
Model de ROI gasiti pe sectiunea asociatii de proprietari,Documente utile,primul topic ,realizat cu profesionalism de catre moderatoarea elga 50 si alti specialisti,
topic care cuprinde majoritatea documentelor uzuale ,necesare in activitatea asociaiei de proprietari
Nu exista in Documentatie specifica..... acest model de ROI pentru ca nimeni pana acum nu a postat pe forum un asemenea model.
Dar va puteti inspira din doua modele pe care eu insami le-am vazut in Documente utile (le gasiti pe banda din dreapta a paginii), acestea se refera la locuri de munca, insa.

www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post femeie de serviciu merepere merepere buna ziua. fisa de post pentru femeia de serviciu de la asociatia de proprietari cine o intocmeste? presedintele? e nevoie de acordul comitetului executiv ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara actualizat pentru 2011 Ani Bakos Ani Bakos Bună ziua,urmăresc cu mare interes discuţiile de pe Forum şi mulţumesc tuturor celor ne împărtăşesc din cunoştinţele şi experienţa lor.V-aş ... (vezi toată discuția)