avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Regulament de ordine interioara actualizat pentru 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Regulament de ordine interioara actualizat pentru 2011

Bună ziua,urmăresc cu mare interes discuţiile de pe Forum şi mulţumesc tuturor celor ne împărtăşesc din cunoştinţele şi experienţa lor.V-aş ruga,dacă are cineva un model de Regulament de ordine interioara actualizat pentru anul 2011 să -l trimită pe adresa mea de maill:bakosana@yahoo.com.Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:54, 16 Martie 2011
Un model care v-ar putea ajuta gasiti in sectiunea "Documente utile".

www.avocatnet.ro/content/con...
Regulamentul de ordine interioara este acelasi care se gaseste pe site pt toate societatiile indiferent de profil?sau tr adaptat?eu am avut control de la itm si imi cere sa prezint acest regulament, am cautat pe site si am gasit model, il pot da asa sau tr sa fac adaugiri?mentionez ca este pt un restaurant, poate ma puteti ajuta.
Daca profilul societii Dvs. are ca activitate deservirea clientilor in restaurant, acest R.O.I. trebuie adaptat putin ,in functie de specificul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de ordine interioara daniela_circiumaru daniela_circiumaru Stie cineva care este procedura de intocmire a unui ROI? Am intocmit un ROI iar acum trebuie sa il aprobe sefii (deoarece nu avem desemnat un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara actualizat pentru srl-uri lyg lyg Buna ziua! Am o mare rugaminte, daca aveti R.O.I. actulizat pentru SRL-uri in domeniul comert cu produse nealimentare, va rog sa-mi trimiteti si mie .Este ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara al asociatilor de proprietari atlasd25 atlasd25 Sunt nou presedinte al unei asociatii de proprietari.Ma puteti ajuta cu un regulament de ordine interioara al asociatiei pentru ca regulile nu sunt respectate ... (vezi toată discuția)