avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L., am girat o S.R.L. Ce patesc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L., am girat o S.R.L. Ce patesc?

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am semnat unei banci un act de garantie pentru o societate care a luat un imprumut de la o banca.
Intrucat criza a afectat acea societate, este posibil ca in viitorul apropiat sa intre in ''conflict'' cu banca. Si cum eu m-am ''angajat'' sa raspund cu bunurile S.R.L-ului la care sunt Administrator, ca sa scap de necazuri m-am gandit sa suspend activitatea firmei - sa vand marfa - si sa deschid o Intreprindere Individuala - cumparand marfa SRL-ului pe care-l suspend.
Pot scapa in acest fel de greseala de a semna acea hartie bancii, respectiv de a gira cu bunurile S.R.L.-ului meu?
Cel mai recent răspuns: LLAAVVIINNIIAA , utilizator 23:30, 4 Mai 2010
Suspendarea nu se va aproba pt ca aveti datorii (credit).
Imi pare rau dar cred ca nu ati inteles.
Eu ( SRL)am girat o societate in momentul in care a primit creditul. Intrebarea era daca scap suspendand activitatea SRL-ului (CARE A GIRAT) si infiintand o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ''cumparand'' marfa pe care am avut-o pe SRL(CARE A GIRAT).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ContSters167247 ContSters167247 Am o societate comerciala in insolventa.Intrebare: 1. In ce ordine se sting datoriile(banca, buget stat, furnizori) 2. Ce se intampla cu bunurile personale ... (vezi toată discuția)
Am un pfi de medic specialist si vreau sa vand produse handmade. Eraclis Eraclis Daca am un PFI de medic specialist si vreau sa vand produse handmade (sa deschid un mic magazin online) cu ce il pot gestiona pe acesta? Codul CAEN necesar vad ... (vezi toată discuția)
Ipoteca ContSters4579 ContSters4579 ...un srl poate garanta cu un imobil un credit contractat de alt srl?... (vezi toată discuția)