avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă drept international penal
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

drept international penal

Dragi colegi, printre dvs. se afla , asa cum imi imaginez , si pasionati ai acestei ramuri de drept. M-ar intresa daca putem dezbate din cand in cand si spete de acest gen.
Daca nu sper la prea mult, acum m-ar interesa ceva opinii cu privire la continutul hotararii pronuntate in Cauza Momcilo Krajisnik -care a fost pe rolul Tribunalul Penal pentru fosta Iugoslavie. Totodata va adresez si o intrebare , de fapt este si o rugaminte: credeti ca as putea intra in posesia unui cod de procedura penala al unui alt stat european? ceva in format electronic. .
Multumiri. :)
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
ContSters47264, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 08:47, 5 Mai 2010
Draga Legally,

In limba romana cred ca este decat codul civil francez. Nu am auzit de codul penal al vreunei tari tradus in romana. Daca te ajuta cu ceva, textul codului penal dar si al celui de procedura penala italiana le gasesti pe www.altalex.it si te pot ajuta pe zona italia cu jurisprudenta sau chiar lamuriri. A traduce codul penal sau orice document juridic din italiana in romana sau invers este o munca covarsitoare si nu prea da roade. Cu privire la cauza Momcilo Krajisnik a fost judecata de International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia si il gasesti la adresa: [ link extern ] .
Spor la treaba.
Scuze legally dar nu mi-a luat tot mesajul. Continuare: pe site-ul indicat intra pe sectiunea Court Records si te inregistrezi pentru a avea acces la documentele lor unde sper vei gasi si datele care te intereseaza despre Momcilo Krajisnik. Hotararea a fost data in 2006.
Pe site-ul ICCJ sunt postate Coduri ale mai multor state , dar intr-o limba de circulatie internationala ... uite link-ul
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos pentru informatii tuturor :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un avocat spaniol boierro boierro imi puteti da si mie adresa exacta a tribunalului international de la haga ? si cu cine pot sa ma consult vizavi de problema mea . multumesc (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)
Reglementarea terorismului international cielodellasera cielodellasera [i]Buna seara! As dori sa aflu care sunt documentele recente care reglementeaza terorismul international, precum si lupta impotriva terorismului international ... (vezi toată discuția)