avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Reglementarea terorismului international
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Reglementarea terorismului international

Buna seara! As dori sa aflu care sunt documentele recente care reglementeaza terorismul international, precum si lupta impotriva terorismului international actual. Va multumesc si astept raspunsul dv.:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 01:37, 25 Noiembrie 2008
Documentele cele mai importante care reglementeaza terorismul international sunt incheiate de Organizatia Natiunilor Unite.
Pe site-ul lor oficial
[ link extern ]
gasesti cele mai importante acte in mai multe limbi.
Un site extrem de util.
Multe dintre aceste conventii (daca nu toate) au fost ratificate
si de Romania si constituie o baza perfecta
pentru studii de securitate mondiala.

Sper sa-ti fie de folos.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate contacta curtea suprema de justitie de la haga? cercelgeo cercelgeo In cazul in care as primi o sentinta definitiva si irevocabila in Romania si consider mi ca s-a facut o nedreptate ma pot adresa Curtii supreme de justitie de ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? marianelena marianelena Am pierdut un proces -litigiu de munca- recurs -la curtea de apel ploiesti.Din cauza ca m-am blocat psihic nu mi-am putut sustine argumentele care nu erau ... (vezi toată discuția)