avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajat si angajator in acelasi timp
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajat si angajator in acelasi timp

Buna ziua.
Sunt asociat intr-un SRL cu 4 asociati.
Intrucat am studii superioare in domeniul economic, doresc sa ma angajez cu contract de munca pe functia de director economic cu fractiune de norma - 2 ore pe zi.
Vreau sa va intreb daca este posibil sa ma raportez la salariul de 720 ron
(salariul minim pentru muncitorii calificati - 8 ore/zi), adica pentru cele 2 ore/zi sa am un salariu de 180 ron/luna, astfel sa pot beneficia de asigurari de sanatate, etc.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dorise , utilizator 00:46, 5 Mai 2010
Conform CCM unic la nivel national prevede: pentru personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare, coeficientul minim de salarizare este 2 , aplicabil la salariul minim pe societate.
Functia de director economic este o functie care presupune ca si conditie de ocupare a postului obligatoriu studii superioare.
Deci salariul dvs. pentru o fractiune de norma de 2 ore/zi este 300 ron (presupunand ca salariul minim pe societate este cel egal cu salariul minim pe economie - 600 ron).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Salariu minim la functia de director marianar marianar Buna seara, Am un angajat care are functia de director tehnic - nu are studii superioare, conform cod cor nu trebuie sa aiba neaparat studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Coeficient salarizare claus821 claus821 am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)