avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Penalizari la penalizari PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Penalizari la penalizari PFA

As vrea sa stiu daca, in cazul in care nu am platit doua trimestre consecutive (IV 2009 si I 2010) impozitul anticipat PFA, mi se vor calcula penalizari la penalizari pt. suma datorata din trim. IV anul trecut.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 21:07, 7 Mai 2010
din pacate, da
Stti cumva procentul? Stiu ca dobanzile de intarziere acum sunt de 0.1%. Ce nu stiu este cat se percepe ca penalizare la suma restanta incluzand dobanda.
Multumesc
majorarile de intarziere nu sunt purtatoare de alte majorari.

art. 119 cod procedura fiscala
(2) Nu se datorează majorări de întârziere pentru sumele datorate cu titlu de amenzi de orice fel, obligaţii fiscale accesorii stabilite potrivit legii, cheltuieli de executare silită, cheltuieli judiciare, sumele confiscate, precum şi sumele reprezentând echivalentul în lei al bunurilor şi sumelor confiscate care nu sunt găsite la locul faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la penalitati pentru obligatiile fiscale marianazarie marianazarie Buna ziua. Daca am achitat valoarea obligatiilor fiscale si am ramas doar cu penalitatile sau dobanzile sau majorarile(cum s-or mai numi ele) la acestea se ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece LEONTEFLORENTINA LEONTEFLORENTINA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca la RECUPERAREA DE CATRE PRIMARII A SUMEI ACORDATA PENTRU ajutor pentru încălzirea locuinţei pe perioada ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa andreia85 andreia85 Am avut control de la fisc si vor sa faca plangere penala pentru neplata stopajului la sursa. As dori sa stiu daca in stopajul la sursa intra si majorarile de ... (vezi toată discuția)