ce se intampla daca...sunt chemata la un proces,in calitate de martor...si nu mai doresc sa ma duc...am mai fost odata luna trecuta,dar acum nu mai doresc sa merg...pot fi amendata pt acest lucru?caut raspunsuri urgente...
In cazul in care ati mai fost, ori din anumite motive nu ati fost audiat(a), ori,instanta a apreciat c a este necesara o completare a declaratiei dvs. Daca se staruie in audierea dvs. vi se poate emite mandat de aducere, iar apoi, veti fi sanctionata cu amenda judiciara.
Daca instanta considera ca fiind necesara prezentarea dvs.la proces,atunci trebuie sa mergeti.In caz contrar,riscati sa fiti amendata si itata cu mandat de aducere.;)
Daca lipsiti instanta poate emite mandat de aducere si poate dispune amendarea martorului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Martor la un furt
dang3r
ROG AJUTORUL DV;sunt chemat la un proces in calitate de martor la un furt dar;procesul a fost acuma 3 ani sa incheiat dar acu sa redeschis iar si mau chemat ... (vezi toată discuția)
Citatie
krmnik
am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces
Agentevil
Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces penal in stare de apel unde sunt chemat ca martor?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si nu am ... (vezi toată discuția)