avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor la un furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor la un furt

ROG AJUTORUL DV;sunt chemat la un proces in calitate de martor la un furt dar;procesul a fost acuma 3 ani sa incheiat dar acu sa redeschis iar si mau chemat si pe mine daca nu ma prezint ce se intampla:(.Dan
Cel mai recent răspuns: dang3r , utilizator 09:10, 25 Martie 2010
Daca ati fost citat ca martor,atunci este obligatoriu sa va prezentati.In caz contrar,riscati o amenda sau instanta poate dispune aducerea dvs.cu mandat.
pai nu sunt singurul martor suntem mai multi daca se prezinta ei sste obligatoriu sa ma prezint si ieu?????:sorry:
Daca instanta a apreciat necesar prezenta dvs si a emis citatie se impune sa respectati cererea si sa va prezentati,ca sa nu obligati la aplicarea de amenda,
aducere cu mandat
A?am inteles va multumesc pt raspunsuri:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Martor fara voia mea miskom miskom Am fost chemat in instanta de catre un fost coleg pt a depune marturie intr un proces cu scoatere de bani din banca pentru alt persoana acum vreo 10 ani, mam ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla? lenu_u lenu_u ce se intampla daca...sunt chemata la un proces,in calitate de martor...si nu mai doresc sa ma duc...am mai fost odata luna trecuta,dar acum nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)