O prietena are un ap pe care l-a inchiriat in anul 2009 pentru cateva luni . Desi a facut contract de inchiriere ,din greseala nu l-a inregistrat la administratia financiarasi nu a platit taxe pentru acest venit. Acum ea doreste remedierea situatiei adica sa plateasca impozitul din urma.
Pana acum nu a depus declaratia 200 pentru anul 2009. Cum ar putea rezolva ? Va plati amenda,sau penalizari mari ,sau cum?
Daca a inchiriat unei persoane juridice are sanse mari de a fi descoperita, fiind inregistrate platile societatii .
Daca a inchiriat unei persoane fizice sunt sanse mari de a nu fi descoperita si sa nu mai intreprinda vreun demers .
deci pana la urma cat e amenda, ca sa incercam sa fim corecti totusi....macar teoretic, dar lucru ast a se poate intreba chiar la circa financiara !!! pe telefon..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contract d.s.p.
flguraubr
Sunt chirias intr-un imobil proprietatea Primariei. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere (8 mai 2009) si am fost la Directia Serviciilor Publice sa-l ... (vezi toată discuția)
Chirii
mihaelasoltinschi
Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog
bbn_1982
Buna seara. Am o problema si anume: Persoana juridica, din luna septembrie 2009 am dat in chirie (contract de locatiune) un imobil unei persoane fizice. ... (vezi toată discuția)