avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CONTRACT D.S.P.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CONTRACT D.S.P.

Sunt chirias intr-un imobil proprietatea Primariei. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere (8 mai 2009) si am fost la Directia Serviciilor Publice sa-l reinnoiesc si de acolo mi s-a spus ca nu mi se poate reinnoi contractul intrucat "nu exista ordonanta" in acest sens. Am inteles ca a fost un act normativ care prelungea termenul de inchiriere dar pana in 8 mai 2009. Aveti idee a aparut ceva nou sau daca nu stii ceva, este posibil sa nu mai prelungeasca acest termen cu inca 5 ani?
Va rog mult sa-mi raspundeti. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:29, 14 Mai 2009
Ai incercat cu flori ? Sau cu plic ?
La noi in asociatie, din peste 500 ap., mai sunt 3 ap. "de la stat" - practic inchiriate de la Consiliul Local Iasi - prin serviciul de specialitate DAPPP. Ma rog, acum vre-o doua luni locatarii celor trei ap.- pentru ca li se expirase vechile contracte de inchiriere, au solicitat adeverinta de la asociatie privind debitele, in vederea reinoirii acestora. Din cate am inteles nu au fost probleme, insa nici nu au venit sa ne aduca copii dupa noile contracte motivand ca actiunea mai dureaza... (cred ca la nivelul intregului oras mai sunt cateva sute de astfel de ap. - in afara celor noi, ANL-urile).
Pe aici i-au mai prins cu plicu'n cerere, a fost un intreg scandal de presa, s-au facut destituiri, ce mai, circ adevarat, asa ca poate s-a mai auzit si prin alte parti. O floare, acolo, mai merge, dar cu plic-ul, NU!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2009
Adam Grecu, utilizator
VESTEA BUNA!
Aseara la "Realitatea TV" am auzit problema expusa de dvs. Guvernantii, aflati in febra campaniilor de alegeri, pur si simplu au uitat de faptul ca perioada pentru care au fost inchiriate spatiile de locuit s-a epuizat... insa, vedeti, cainele de paza - presa, a sesizat si le-a adus aminte, astfel incat cu mare urgenta se v-a emite acea odronanta de care au nevoie functionarii de la DSP pentru reinoirea contractelor!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere a locuintelor anl delia.magdea delia.magdea in anul 2004 am incheiat cu primaria un contract de inchiriere a unui locuinte anl, in conformitate cu prevederile oug nr. 8/2004, contractul a expirat anul ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)
Facturare apa dan61 dan61 Buna ziua as dori sa-mi spuneti daca asociatia de proprietari poate factura consumul de apa repartizat apartamentului de la parterul blocului,care este ... (vezi toată discuția)