avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ACREDITAREA CABINETELOR DE MEDICINA DE FAMILIE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ACREDITAREA CABINETELOR DE MEDICINA DE FAMILIE

As dori si eu noile norme de acreditare impreuna cu grila de evaluare a cabinetelor de medicina de familie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 19 Martie 2007
Trebuie sa se depună la Casa de Asigurari de Sanatate trebuie să conţină următoarele acte:
Cerere tip semnată şi ştampilată de reprezentantul legal al cabinetului medical;
Copie xerox după Autorizaţia sanitară de funcţionare ;
Copie xerox dupa actul de deţinere legală a spaţiului;
Copii după autorizaţiile de liberă practică ale : medicului titular; medicului / medicilor angajaţi (dacă este cazul); asistentei / asistenţilor medicali (dacă este cazul); tehnicienilor dentari /tehnicienilor opticieni (dacă este cazul);
Copie xerox după contractele de muncă ale medicilor angajaţi
Copii xerox după BI / CI ale medicului titular şi medicilor angajaţi, asistenţilor medicali, tehnicienilor dentari sau tehnicienilor opticieni (după caz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)