In cazul unui SRL care si-a schimbat denumirea, actionarii si administratorul in februarie 2010, cum se procedeaza cu bilantul pe anul 2009
. Mai exact:
1. pe ce nume se face - numele din 2009 sau noul nume inregistrat la Reg Com?
2. care dintre administratori semneaza, cei care au fost in functie in 2009 sau cei care sunt trecuti in acte si la Reg Comertului la momentul depunerii bilantului?
multumesc pentru mesaj. ceea ce ma nelamureste este de ce trebuie noul administrator sa-si asume raspunderea pentru o perioada pe care n-a avut-o in administrare?
Buna seara. Sunt administratorul unei firme cu asociat unic si mi-am schimbat numele dupa casatorie. De ce acte am nevoie la Registrul Comertului pentru a face modificarea? Pot opera aceasta modificare fara a fi nevoie si de acordul scris al asociatului unic? Multumesc.
Am facut modificarea la Reg Com, insa pe hartia eliberata nu este trecut numele nou, se specifica doar seria de buletin, iar cei de la Trezorerie unde are firma cont nu vor sa modifice specimenul de semnatura cu noul nume din aceasta cauza. Imi cer actul constitutiv actualizat de la Reg Com sau o hartie de la acestia care sa ateste numele asociatului unic si al administratorul. Ce document pot solicita la Reg Com in acest sens? multumesc.