avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

Buna ziua.Vreau sa inchid firma definitiv si as dori sa stiu daca lichidatorul este o pers anume sau poate fi numit si un contabil ca lichidator al unei firme. Adica, eu pot sa o numesc pe contabila mea ca si lichidator?
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 16:42, 21 Octombrie 2008
Daca folositi procedura simplificata prevazuta de art. 235 din legea 31 da.
Si in acest caz ce ar trebui sa fac?
Nu stiu daca conteaza sau nu, dar contabila mea nu este membra ceccar si nici nu s-a mai ocupat pana acum cu dizolvarea unei societati.
Bilantul de impartire(lichidare) a patrimoniului firmei nu trebuie sa fie semnat de un contabil autorizat, el trebuie sa arate modul in care asociatii isi impart patrimoniul.
este indicat ca lichidatorul numit sa fie expert contabil
Va multumesc pentru raspunsuri!
As mai avea o nelamurire...asociatul unic s-a casatorit anul trecut si prin urmare si-a schimbat numele. Ce trebuie sa faca privitor la Registrul Comertului? Se modifica toate actele?

Alte discuții în legătură

Procedura de dizolvare - lichidare societate cu asociat unic marian_p marian_p Salutare tururor, Va rog, daca se poate sa lamuriti pe cat este posibil urmatoarele aspecte ivite intr-o societate SRL cu asociat unic. Societatea a fost ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare livia.mazare livia.mazare buna ziua am si eu nevoie de ajutor o srl este suspendata si s-a luat decizia dizolvarii, lichidarii si radierii ei. stie cineva cum trebuie sa arate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/lichidare voluntara neli_2010 neli_2010 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un SRL, asociat unic (persoana juridica straina), fara datorii, dar care ar mai avea de incasat niste sume de la niste ... (vezi toată discuția)