avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme de ordine in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme de ordine in bloc

Buna ziua,
locuim la bloc, iar problema este ca in scara noastra, intr-un apartament, se vand bauturi alcoolice (ilegal, bineinteles).
Am semnalat la garda financiara, au venit, au dat o amenda, dar problema nu s-a rezolvat. Am transmis din nou solicitare la garda dar nu ne mai raspunde nimeni.
Practic nu ne intereseaza ce face omul in casa lui, ci ne deranjeaza faptul ca scara este tranzitata de betivi si transformata in WC public.
La cine mai putem apela pentru a veni si a pune capat acestui fenomen?

Multumim!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:49, 5 Mai 2010
La politie.
La politie am apelat, cum putem dovedi ca unul face in scara?
E problema de liniste publica? Nu!! Nu tine de ei. Au venit de 2 ori, avand 2 cazuri de deces la doi betivani care au cazut pe scari si si-au gasit linistea vesnica.....
Si daca a venit politia? Politia e asa...ca sa fie. Nu rezolva nimic. Atunci s-au dat declaratii legat de ce se intampla pe scara... NIMIC!!!

La asociatia de proprietari...se stie...dar ei beau cot la cot... #-o

Domnule vă plang.Dar pe forum mi-a dat cineva o idee.Duceți-vă la tabloul electric
ce este pe scară și debușonați siguranța.Ii lăsți fără curent electic.
Greu de dat o sugestie realista! Totusi, rezolvarea cat de cat sta in atitudinea unitara a tuturor vecinilor Dv. care va impartasesc punctul de vedere si inlocuiti conducerea asociatiei.
Daca politia nu va ajuta, atunci...nu puteti decat singuri sa "curatati" locul.
Nu exista metode miraculoase. Stiu un lucru, insa. Comunitatea care vrea ceva, face minuni! Nu imediat, dar cu perseverenta si cu "rautatea" de a face ceva bun pentru ea!
Alegeti alta conducere a asociatiei in care sa va implicati si dumneavoastra.
Continuati cu sesizarile catre autoritati: Primar, Prefect, Autoritatea de sanatate publica, Politie... Gasiti adresele lor pe internet si formulati sesizari catre toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! nu gasesc o solutie cu vecinii vanillaa vanillaa Buna ziua, dupa lungi cautari pe internet si lungi discutii cu persoane care au mai trecut prin aceeasi problema,am ajuns aici. Vecinii mei ma termina psihic ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata somalezu somalezu Buna ziua! Am si eu o problema, de ceva ani buni, cu un vecin. De fapt, sunt 4 familii(10 persoane) intr-un imobil. In primul rand, toti folosesc WC-ul din ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unei persoane care locuieste intr-o uscatorie Simona26 Simona26 Buna ziua. Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: de vreo 7 ani, in blocul in care locuiesc, in una dintre uscatoriile/camarile aflate pe ... (vezi toată discuția)