Am divortat anul trecut si singurul bun in comun e o casa, pentru care exista un credit ipotecar in valoare de 77 mii euro. Casa , pe numele amindurora, a fost evaluata la rosu la suma de 124 mii euro, dupa care am procedat la imprumut pentru a o termina. In urma divortului. Eu am plecat din casa cu copilul, sotul a ramas acolo si plateste creditul de un an de zile, si considera ca e doar dreptul lui respectivul imobil. Cu investitia me cum ramane? Pierd tot?
buna ziua .
intrucat este vorba despre un bun comun , si dvs. si fostul sot aveti aceleasi drepturi .
chiar daca dvs. ati parasit domicililiul in urma divortului, acest aspect nu presupune ca v-ati pierdut astfel dreptul de proprietate .
singura varianta ar fi sa investiti instanta de judecata cu actiunea partajului judiciar.
imobilul se va atribui unuia dintre dvs., urmand ca celalalt sa primeasca in schimb sulta corespunzatoare .
Imi cer scuze pentru iconitza aparuta in mesajul anterior ... n-am lasat spatiu intre semnul ":" si litera "p" si ...astfel mesajul a fost "completat"
Multumesc pentru intelegere.
Partaj divort
gabriela22
Buna ziua,
Am un apartament cumparat de paruntii mei inainte de casatorie. Apartamentul este pe numele meu de fata.
Va rog sa-mi spuneti daca in urma unui ... (vezi toată discuția)