Procura este autentificata la notar, pentru o presupusa datorie fata de imprumutator.
Situatia este delicata,.. deoarece eu am acceptat sa semnez procura in conditiile in care eram facut partener de afaceri cu respectivul.
Dar intelegerea a fost verbala, si doar banii au fost trecuti pe procura.
Intelegerea noastra nu a fost respectata iar eu raman pagubit de acei bani pe care ar trebui sa ii dau.
Procura dvs. o fi autentificata la un notar dar, pentru un sfat concret, puteti sa "reproduceti" din cuprinsul acesteia "obiectul principal" pentru a putea sa ne dam seama ce problema aveti si sa va indrumam cat mai "corect".
Fraza asta: "pentru o presupusa datorie fata de imprumutator"...sau " si doar banii au fost trecuti in procura"...ma determina sa gandesc si altceva, si posibil sa gresesc...de exemplu ca ar putea fi vorba despre "o recuperare" in baza unui alt inscris...
Cred ca este simplu: "fie ne povestiti rezumatul faptelor" si veti primi raspunsuri "la obiect", fie lasati discutia "in coada de peste", si nimeni nu intelege nimic sau...fiecare intelege ce vrea.;)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Revocare procura
dana2904
In urma cu 2 saptamani am solicitat autentificarea unei procuri speciale (succesiune) la una din misiunile diplomatice ale Romaniei. Din pacate in continut au ... (vezi toată discuția)