avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate anulare procura
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

anulare procura

stiti cumva cat are valabilitate o procura??
Ce fel de procură?
In completarea intrebarii de mai sus, o descriere.

Valabilitatea unei procuri este stabilita numai de parti. Ele pot limita durata procurii, indicand expres in procura perioada de timp sau pot stipula o durată nedeterminată.
Imputernicirea dată se poate stinge prin revocare de catre mandant (cel care imputerniceste), prin renunţarea mandatarului .

Cu stima.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
Flavius1984, utilizator
dar pot anula aceasta procura la camera notarilor?pentru ca sotul meu este arestat si doreste ca el sa anuleze procura data mamei lui ..si dupa aceea sa imi faca mie...si nu stiu unde sa ma duc sa o anulez

procura pentru casa..sotul meu este arestat si a facut o procura pe numele mamei lui...dar vrea sa o anuleze pentru ca ea vrea sa i vanda casa..si nu stiu unde sa ma duc sa anulez procura...eu stiam ca o pot anula la Cam.notarilor..

Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Trebuie luat legatura cu un notar care sa se poata deplasa la locul de detentie al sotului dvs unde acesta va revoca procura emisa pe numele mamei sale.
casa e pe numele soţului dinainte de căsătorie, sau este dobândită în timpul căsătoriei?
Este numai pe numele soţului, sau şi pe numele altor persoane?
Procura a dat-o mamei sale pentru a vinde casa?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Revocare procura dianarotaru dianarotaru parintii mei au vrut sa revoce o procura prin urmatoarea procedura: avocat pentru notificare dupa aceea la executor judecatoresc si pe urma trimiterea ... (vezi toată discuția)