avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pentru litigii privind pensii se plateste taxa de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pentru litigii privind pensii se plateste taxa de timbru?

intentionez sa cer in justitie obligarea institutiilor cu atributii privind pensiile militare sa -mi plateasca niste drepturi banesti restante.doresc sa cunosc daca pentru aceasta mi se percepe taxa de timbru si daca da ce valoare are in procente.cererea de chemare in judecata se face catre tribunal sau judecatorie?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 15:30, 5 Mai 2010
catre tribunal; nu se plateste taxa de timbru
Actiunea se depune la Tribunal si e scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract mandat monicalirca monicalirca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: 1. Daca mandatarul nu-si respecta obligatia de plata a comisionului fata de mandant, cererea de ... (vezi toată discuția)
Incheiere c.i.m Dana1974 Dana1974 va multumesc pt sugestii .conflictul e un pic mai complicat .sotul meu a avut curajul sa-si ceara drepturile banesti pe lunile iun .resp.iul .drept raspuns din ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar actiune intemeiata pe legea 544/2001 TheThunder49 TheThunder49 Bună seară! Acţiunea cu titlul \\"obligaţia de-a face\\" mai exact refuzul unei instituţi de-a comunica acte cu informatii de interes public, se ... (vezi toată discuția)