avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somer peste 45 ani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somer peste 45 ani

cum fac stat plata, 600 lei salar,ce retineri fac si cum complectez declaratia de somaj si anexa 9
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:09, 6 Mai 2010
trebuie sa aveti nr. conventie si cit va da in plata somajul..
apoi complectati anexa 9...iar la retinerile la salar de 600 lei pe stat sunt toate.0.5% somaj,10.8% pensie si 5.5 % sanatate. Apoi pontajul cu persona pentru care este conventia.Deosebirea este ca la complectarea decl de somaj cotele sunt subventionate si nu le platiti,le deduceti....poate nu m-am facut inteleleasa,dar daca sunteti contabila o stiti ..

Complectarea o sa va descurcati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Cuantum taxe si impozit salariu ninel_d ninel_d Buna ziua as dori sa stiu care este cuantumul taxelor si impozitului pe salariu pentru un angajat si care este cuantumul pe care il plateste un angajator ... (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)