avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale interdictie de instrainare actiuni ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

interdictie de instrainare actiuni ?

imi poate cineva spune daca pot institui o interdictie de instrainare actiuni la ORCTB pentru actiuni promise a fi cesionate ?

Mentionez ca am o promisiune de la cedent de cesionare catre societatea reprezentata de subsemnata; cesiune este conditionata de o serie de clauze si o confirmare a angajamentului de cesionare din partea cedentului, cu mentiunea ca cererea de realizare a acestei cesiuni venite din partea cesionarului este prematura ( este parerea lui ).
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:59, 2 Aprilie 2007
registrul actiunilor iti tineti voi sau o societate specializata?
nu stiu daca la ORC se inregistreaza asa ceva
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea partilor sociale.cesiune ContSters182184 ContSters182184 Buna ziua. 1)Pe perioada suspendarii activitatii unei societati-cu raspundere limitata cu asociat unic-se pot cesiona partile sociale ori trebuie mai intai sa ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii absolute? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU In anul 2001 se incheie un act de cesiune de parti sociale(se vinde o firma cu datorii). Ulterior autentificarii acestui act cesionarul afla ca este condamnat ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale dee dee dee dee buna ziua din nou, revin cu o veche problema. Se poate sa-mi spuneti cum trebuie redactat un contract de cesiune. Sunt asociat unic si administrator al ... (vezi toată discuția)