avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mi s-a suspendat permisul a doua oara la interval de o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mi s-a suspendat permisul a doua oara la interval de o luna, pot beneficia de reducerea pedepsei?

Buna ziua tuturor cititorilor!...
In data de 27 februarie 2010 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile pe motiv ca am trecut la culoarea rosie a semaforului!...Au trecut cele 30 de zile si am reprimit permisul iar pe data de 1 mai 2010 am fost prins in parcare la volan si supus alcooltestului, avand o alcoolemie de 0,26 mg/l in aerul expirat. Ca urmare mi-a fost suspendat permisul a doua oara dar de data asta pentru 90 de zile!...
Stiu ca trebuie sa dau acel examen de redobandire 13 din 15 prin care as avea dreptul la o reducere a pedepsei de la 90 de zile la 30 de zile.
Intrebarea mea este :
Daca imi este suspandat a doua oara permisul in mai putin de 3 luni de zile...mai pot beneficia de acea reducere de pedeapsa avand in vedera ca nu am mai beneficiat de acea reducere niciodata?...
Va multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 7 Mai 2010
Pentru alcool nu se reduce sub nici o forma perioada de suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~
cum adica ai fost prins in parcare la volan?stationai?
Cand ati fost surprins a doua oara stationati sau erati in miscare ?
Motorul masinii era pornit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pe 90 de zile B-EG B-EG Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere 90 de zile pentru alcool 0.27 mg/l. Am depus contestatie fiindca am nevoie de permis in perioada ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie ... AlinM11 AlinM11 Vă salut! Am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie de 0.07 mg in aer expirat, politistul nu mi-a dat posibilitatea sa merg la sange . Pot ... (vezi toată discuția)